Friptura din piept de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Friptura din piept de curcan

Ingrediente

  • 1 bucata piept de curcan intreg
  • 1/2 lingurita pulbere de (sofran)curcum
  • 1/2 lingurita de piper macinat mare
  • boia rosie de ardei dulce
  • sare dupa gust
  • ulei de masline si 5-6 catei de usturoi intregi
  • 100 ml apa rece.

Mod de preparare

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat si uscat intr-un prosop si il prajim putin pe toate partile.

Adaugam apa rece si usturoil si inchidem oala cu capacul.

Fierbem cca 20 minute si apoi inchidem focul. Lasama asa sa mai fiarba inca 20 minute.

Se scoate pe un platou si se serveste cu garnituri diverse si salata de cruditati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise