Friptura picanta de porc la cuptor

Friptura picanta de porc la cuptor

Ingrediente

  • 1,5 kg de carne de porc
  • sare, piper
  • pasta de chili
  • 3 catei de usturoi
  • o ceapa
  • o bucata de carnati afumati si cateva spaghete

Mod de preparare

Bucata de carne o saram si piperam. O prajim intr-o tigaie bine incinsa pana se rumeneste. Apoi o ungem bine cu pasta de chili si o punem intr-o tava alaturi de cativa catei de usturoi, o ceapa si cateva bucati de carnati strapunsi de spaghete si cu putina apa.Gustul carnatului afumat se va raspandi in sosul format si iii va da un gust tare bun: afumatura si iute. Minunat! Mie imi place tare mult. Bagam tava la cuptor cca 1 ora , o ora jumate. In acest timp avem grija sa mai intoarcem carnea. Se poate servi alaturi de orice garnitura vreti. Eu am ales spaghetele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise