Bucatile de carne se condimenteaza cu cimbru, chili, piper, condimente pentru friptura si se lasa minim 10 minute. Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si prajiti carnea cateva minute pe toate partile, apoi adaugati ardeii taiati fasii si rosiile mici taiate in doua si cateva intregi, putina verdeata si cine doreste, concentrat de ciuperci.
Dupa cateva minute, turnati un pahar de apa si lasati la foc mic, intorcand carnea si pe cealalta parte, pana dispare complet apa si friptura se rumeneste frumos. Adaugati verdeata si usturoiul taiat feliute subtiri, mai lasati pe foc 2-3 minute si este gata.
Friptura este foarte aromata si picanta, se poate servi cu sos de usturoi, mujdei, muraturi, salate sau diferite garnituri.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii