Merele si gutuile se taie cuburi iar perele felii, telina si morcovii se taie rondele. In borcan se aseaza 5-6 frunze de telina, patratele de gutui, mere , pere, (pe lateral se pun morcovi telina si hrean) si struguri asortati; deasurpra se pun frunze de visin piper boabe si boabe de mustar. Fierbem compozitia si o turnam calda in borcane, punem capacele imediat si le intoarcem cu capacul in jos 2 ore. asta e tot. Se servesc foarte bine cu friptura la gratar. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii