autor:

Fara foto

» » Fripturi

Fudulii la gratar!

Autor: Mihai Geanta (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Mihai Geanta (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2007

Ingrediente
Fudulii de porc,otet,apa,condimente(la alegere legume ornamentale) si la alegere 100 mililitri de vin alb sau rosu la o singura portie.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

46 voturi

Mod de preparare

Fuduliile crude se lasa 30 min.intr-un vas cu apa si otet pentru asi pierde mirosul,iar apoi se cresteaza pe lung si se presara peste ele condimente dupa gust (delicat,cimbru,condimente pentru gratar etc.).La final se toarna peste fiecare portie 100 mililitri de vin alb sau rosu.(la alegere legume ornamentale).
Retete
Alte retete din Fripturi

Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)

La fuduliile necuratate trebuie indepartata cu grija membrana groasa,pielita,apoi spalate bine si

33 voturi    22 comentarii
40 min
Fripturi

Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de fasole verde

Pieptul de pui se pune intr-o marinata pentru fragezire, marinata este formata din : 1 ceapa, 2 catei

20 voturi    3 comentarii
45 min
Fripturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

46 voturi

Ingrediente

  • Fudulii de porc,otet,apa,condimente(la alegere legume ornamentale) si la alegere 100 mililitri de vin alb sau rosu la o singura portie.

Raporteaza reteta



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Ciocanele de pui cu cartofi

Ciocanele de pui cu cartofi

Se face o marinada din sos tiganesc, soia, sare si cimbru in care se pune ciocanele de pui si se da la frigider pentru 2 ore. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Spalam bine pulpele si le crestam. Punem in tava sare, piper, oregano, adaugam pulpele, sare piper, oregano, vinul, apa si 1/2 pahar

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi