autor:

Fara foto

» » Fripturi

Fudulii la gratar!

Autor: Mihai Geanta (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Fuduliile crude se lasa 30 min.intr-un vas cu apa si otet pentru asi pierde mirosul,iar apoi se cresteaza pe lung si se presara peste ele condimente dupa gust (delicat,cimbru,condimente pentru gratar etc.).La final se toarna peste fiecare portie 100 mililitri de vin alb sau rosu.(la alegere legume ornamentale).

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

46 voturi

Ingrediente

  • Fudulii de porc,otet,apa,condimente(la alegere legume ornamentale) si la alegere 100 mililitri de vin alb sau rosu la o singura portie.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat si sare. Intr-o tigaie teflonata

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi