Intr-un castron se amesteca iaurtul, uleiul de masline, oul, branza , nucsoara, boiaua, drojdia dizolvata in putina apa calda , apa minerala si faina cat sa iasa un aluat potrivit.Se amesteca bine aluatul si se va lasa la crescut cca. 30 minute.
Aluatul nu trebuie sa fie prea tare, se intind foi mai grosute, se taie betisoare, se cresteaza pe mijloc , se formeaza fundite si se prajesc pe ambele parti in ulei fierbinte. Dupa prajire se scot pe servetele de hartie .
http://valentinaghidculinar.blogspot.ro/2013/08/retetele-pentru-turtite-phanouropita-si.html
http://valentinaghidculinar.blogspot.ro/2013/08/ritualul-si-retetele-pentru-turtite-si.html
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii