Amestecam iaurtul cu zaharul,pana cand acesta se topeste partial. Adaugam esentele, ouale, praful de sare, bicarbonatul stins in putina zeama de lamaie, uleiul si faina cat cuprinde (aluatul trebuie sa fie usor lipicios, nu foarte tare). La sfarsit adaugam stafide sau merisoare in cazul meu. In reteta originala se mentiona ca la prepararea fursecurilor sa ungem mainile cu ulei .La mine nu a fost nevoie, aluatul nu s-a lipit. Rupem aluat cam cat un ou si formam fursecuri rotunde, usor aplatizate, mai groase decat cele obisnuite. Punem zaharul intr-un castronel si dam fursecurile pe o parte prin zahar. Tapetam tava cu hartie de copt si punem fursecurile. Dam la cuptor la foc mic, pana se rumenesc frumos. Vor fi niste fursecuri crocante la exterior si moi la interior.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii