Se freaca zaharul cu untul, se adauga oul, faina,praful de copt,scortisoara si nuca.Se lasa aluatul 2 ore la frigider, apoi se intinde o foaie de jumatate de centimetru. Decupam fursecuri cu forme specifice sarbatorilor Craciunului(brazi,clopotei..). Asezam fursecurile in tava unsa cu ulei sau tapetta cu hartie ceruita. Coacem in cutorul preincalzit, timp de 10-15 minute.Glazam, ornam dupa placere cand fursecurile sunt reci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii