Se freaca oul cu zaharul pana nu se mai simte zaharul dupa care se adauga paharul de crema se amesteca bine sa se incorporeze,se adauga faina intai 1 pahar daca mai este nevoie se mai adauga 1/4 de pahar si se incorporeaza in aluat. Se adauga bucatele de ciocolata sau chiar bucatele de nuci. Se amesteca totul bine -se lasa putin deoparte.
Pe o tava de copt se pune o foaie de pergament-se ia cu mana din aluat bucatele se da forma rotunda si se pun pe tava. Se coc la 180 de grade 10-15 minute sau pana se rumenesc usor. Se lasa in tava sa se raceasca putin dupa care se pot mentine in cutie inchisa ermetic daca raman.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii