Intr-un bol mixam untul (de la tamperatura camerei) cu zaharul pudra pana devine o crema, apoi adaugam galbenusurile.
Incorporam faina, praful de copt, nuca de cocos, sarea si amestecam bine.
Mai apoi punem esenta de vanilie, zaharul cu pastai de vanilie, coaja rasa de portocala.
Spre final adaugam lapte cate putin, amestecam cu o paleta de silicon si cand obtinem o consistenta cremoasa incetam sa mai turnam lapte.
Ungem o tava cu unt si tapetam cu hartie de copt.
Intr-un pos punem aluat si formam niste cerculete direct in tava.
Amestecam lingura de zahar cu cea de cocos si presaram peste fursecuri cate putin.
Introducem tava in cuptorul incins, la o temperatura potrivita si lasam fursecurile acolo sa prinda o culoare aurie deasupra.
Le scoatem pe un platou si formam altele pana terminam toata compozitia de aluat.
Mie mi-au iesit 2 tavi si jumatate.
Le lasam sa se raceasca apoi servim!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii