autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

FURSECURI CU UNT

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intr-un bol se freaca untul cu zaharul pina devine spumos se adauga oul si treptat celelalte ingridente pina se formeaza aluatul.Il impartim in doua si la fiecare bucata adaugam gusturi diferite. Le rulam si le invelim in staniol si lasam 2 ore la frigider.Pe o tava cu foaie de pergament asezam rondele de aluat de 1cm grosime si coacem in cuptor incalzit dinainte la 180 de grade 10-15 minute sau pina cind sint aurii si fundul copt.


Se pot mentine in cutii inchise ermetic.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 100 gr unt moale
  • 1 pahar de zahar
  • 1 ou mare
  • 1lingurita esenta de vanilie
  • 11/2 pahar faina ptr prajituri
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1/4 lingurita de sare
  • Ptr diferite gusturi
  • 1lingura cu suc de lamaie si 1lingura coaja de lamaie sau
  • 3/4 pahar nuca de cocos macinata sau
  • 1 lingurita de scortisoara si 1/4 de lingurita de nucsoara

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de kok miori

Saratele din faina de secara cu seminte

Intr-o cratita amestecam faina cu uleiul si il facem faramituri, dupa care adaugam quakerul, sarea,si

1 vot    2 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje

Paine de casa

In bolul mixerului cu forma pentru framantat punem faina cernuta si drojdia care am dizolvat-o in

1 vot    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Floricele cu Nutella

In robotul de bucatarie punem toate ingredientele in afara de ou si amestecam cu pulsuri pana devine

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Floricele cu Nutella

Floricele cu Nutella

In robotul de bucatarie punem toate ingredientele in afara de ou si amestecam cu pulsuri pana devine faramicios. Adaugam oul batut si

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec

Chec

Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Batem

4 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse