autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

FURSECURI CU UNT

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intr-un bol se freaca untul cu zaharul pina devine spumos se adauga oul si treptat celelalte ingridente pina se formeaza aluatul.Il impartim in doua si la fiecare bucata adaugam gusturi diferite. Le rulam si le invelim in staniol si lasam 2 ore la frigider.Pe o tava cu foaie de pergament asezam rondele de aluat de 1cm grosime si coacem in cuptor incalzit dinainte la 180 de grade 10-15 minute sau pina cind sint aurii si fundul copt.


Se pot mentine in cutii inchise ermetic.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 100 gr unt moale
  • 1 pahar de zahar
  • 1 ou mare
  • 1lingurita esenta de vanilie
  • 11/2 pahar faina ptr prajituri
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1/4 lingurita de sare
  • Ptr diferite gusturi
  • 1lingura cu suc de lamaie si 1lingura coaja de lamaie sau
  • 3/4 pahar nuca de cocos macinata sau
  • 1 lingurita de scortisoara si 1/4 de lingurita de nucsoara

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de kok miori

Shakshuka cu ciuperci

Intr-o tigaie adanca si lata incalzim uleiul si punem ceapa la prajit. Adaugam usturoiul taiat marunt

1 vot    4 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu oua

Torta de nuca cu crema

Cu mixerul sau cu telul batem albusurile bine si adaugam zaharul pana devine o spuma tare. Adaugam

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Saratele din faina de secara cu seminte

Intr-o cratita amestecam faina cu uleiul si il facem faramituri, dupa care adaugam quakerul, sarea,si

2 voturi    6 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Pandispan cu crema de cacao

Pandispan cu crema de cacao

Mai intai pregatim crema: Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaua.Toate se fierb pe baie de aburi amestecand incontinuu pana

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Se preincalzeste cuptorul. Se amesteca bine cu mixerul: margarina, zaharul, zaharul Bourbon, oul, esenta de vanilie, un varf de lingurita

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse