Fursecuri fragede

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri fragede

Ingrediente

  • 250 g unt moale, 120 g zahăr, 5 gălbenușuri, 250 g făină, 120 g amidon din porumb, esență de rom,
  • Pentru decor: 50 g ciocolată topită

Mod de preparare

Visez la ceva dulce alaturi de cafea pentru maine dimineață și cel mai repede pot face aceste minunate fursecuri, ca să nu mai zic că imi ies aproximatix 60 bucăți și depozitate intr-o cutie țin și 10 zile...:)

Așadar să prăjiturim repede repede..:). Mixăm untul moale cu zaharul pină are o consistență pufoasă, adaugăm gălbenușurile, esența, făina amestecată in prealabil cu amidonul și cernute. Amestecăm pină la incorporarea tuturor ingredientelor și cu ajutorul unei lingurițe ori cu un șpriț special de biscuiti punem compoziția pe hartie de copt și coacem fursecurile la 180”C aprox 10 munite, pină devin ff putin aurii pe margini. Lăsăm in tavă pana se racesc complet și apoi le decorăm după bunul plac, fie pudrate cu zahar, fie trase in ciocolata, fie doar șprițate un pic cu ciocolată...

Sunt extrem de fragede și nu te poți opri la 2-3 bucăți...credeți-mă pe cuvint..:)

Spor la prăjiturit și numai bine :*

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise