Aș putea să spun că sunt printre fursecurile preferate ale mele, atit de fragede și delicioase că nu te poți oprii la 2-3 bucăți lingă o ceașcă de cafea..:)
Așadar, mixăm untul cu zahărul, adăugăm ouăle, esența, făina și amidonul. Mixăm pină la incorporare și vom obține o compoziție destul de moale, insă așa trebuie să fie. Cu ajutorul unui șpriț pentru biscuiți facem fursecurile și coacem aprox 10 minute la 180”C in cuptorul incins in prealabil. Cind sunt reci, le puteți tăvăli in zahar pudră ori puteți să ii lăsați asa cum sunt. Vă vor ieși aproximativ 45 bucăți pe care ii puteți depozita intr-o cutie. Raman fragezi 10-15 zile. Numai buni pentru Crăciun și ca să nu vă aglomerați in preajma sarbatorilor, ii puteți face chiar de săptămina care vine..:)
Spor la prăjiturit și ginduri bune pentru voi. :*
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii