Se injumatatesc ingredientele si se fac doua aluaturi,unul cu cacao si celalalt fara. Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adaugam zaharul, coaja de lamaie si mixam foarte bine. In timp ce mixerul merge adaugam uleiul si mixam. Adaugam (cacao) nuca de cocos, praful de copt si faina. Cu mainile unse cu putin ulei se ia din fiecare aluat cate o bucatica, se unesc si se fac bilute dupa marimea dorita. Sunt absolut delicioase si de fragede. Incercatile si nu o sa regretati. Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii