Se fierb cartofii in coaja,in apa rece.Se curata de coaja si se paseaza ca un piure.Se framanta un aluat nu prea tare din cartofii pasati,un praf de sare,ulei,zahar si faina cat cuprinde(sa nu iasa tare aluatul,ci sa fie elatic).
Prunele se spala,se desfac pe jumatate.Din aluat se iau bucati cat o pruna si fiecare pruna se imbraca in aluat si se rotunjesc cu mana.Se fierb prunele invelite in aluat in apa clocotita cu putina sare,la foc mic cu capac.
Separat se incinge ulei si se rumeneste pesmetul si se adauga scortisoara si putin zahar tos.
Galustele cu prune odata fierte ,se scot cu spumiera si se tavalesc prin pesmetul fierbinte.
Daca doriti le puteti tavali apoi prin zahar pudra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii