autor:

Fara foto

» » Supe de legume

GALUSTE PUFOASE

Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 august 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se bat albusele separat cu doua linguri de apa rece;seincorporeaza apoi galbenusele si mai apoi grisul.Pentru ca galustele sa nu iasa tari,se adauga in apa care clocoteste imediat dupa prepararea compozitiei.


Se fierb la foc mic cu capacul acoperit si se toarna si apa rece peste ele ca sa iasa moi.Pentru succesul galustelor:lingura cu care iei galusca din compozitie se infierbanta in apa care fierbe ;galustele nu se mai sfarama la fierbere daca in apa se pune putina faina in apa in care fierb; galustele devin mai galbene daca se adauga in gris si putin malai.


Se adauga in supa de pui sau de rosii.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Felicitari !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Multe amanunte folositoare.Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2oua,~10linguri de gris

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de livia gheorghiu

Friptura de miel

Se spala carnea de miel bine dupa ce am curatato de pielite ;impanez carnea cu usturoi si bucatele

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi

Salata cu orez si peste afumat

Ceapa rosie se toaca marunt si se caleste in 3 linguri de ulei de masline pana se inmoaie usor. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Salate cu peste

Salata norvegiana

Pestele se curata de piele si de oase,ceapa rosie se taie rondele, sfecla rosie se fierbe sau se

0 voturi    0 comentarii
1h
Salate cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari !

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Radem morcovii si telina pe razatoarea mare. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam morcovul si telina, amestecam

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Verzisoarele se spala bine ( pot fi proaspete sau congelate) iar daca sunt mai maricele se taie in doua. Curatam morcovul, patrunjelul

1 vot    1 comentariu
50 min
Supe de legume