autor:

Fara foto

» » Supe de legume

GALUSTE PUFOASE

Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 august 2009

Ingrediente
2oua,~10linguri de gris

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se bat albusele separat cu doua linguri de apa rece;seincorporeaza apoi galbenusele si mai apoi grisul.Pentru ca galustele sa nu iasa tari,se adauga in apa care clocoteste imediat dupa prepararea compozitiei.


Se fierb la foc mic cu capacul acoperit si se toarna si apa rece peste ele ca sa iasa moi.Pentru succesul galustelor:lingura cu care iei galusca din compozitie se infierbanta in apa care fierbe ;galustele nu se mai sfarama la fierbere daca in apa se pune putina faina in apa in care fierb; galustele devin mai galbene daca se adauga in gris si putin malai.


Se adauga in supa de pui sau de rosii.
Retete
Alte retete din Supe de legume

Supa crema de morcovi

Mai intai pregatim toate ingredientele pentru supa.Curatam morcovii si-i taiem rondele mai groase,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Bors de primavara

Ceapa si usturoiul se calesc foarte putin in ulei incins,se adauga cartofii taiati cuburi, radacinoasle

3 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Felicitari !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Multe amanunte folositoare.Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2oua,~10linguri de gris

Raporteaza reteta

Retete
de livia gheorghiu

Friptura de miel

Se spala carnea de miel bine dupa ce am curatato de pielite ;impanez carnea cu usturoi si bucatele

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi

Salata cu orez si peste afumat

Ceapa rosie se toaca marunt si se caleste in 3 linguri de ulei de masline pana se inmoaie usor. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Salate

Salata norvegiana

Pestele se curata de piele si de oase,ceapa rosie se taie rondele, sfecla rosie se fierbe sau se

0 voturi    0 comentarii
1h
Salate

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari !

Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supa crema de sfecla si rubarba

Supa crema de sfecla si rubarba

Am curatat sfecla de coaja si am taiat-o in bucati mici punand-o la fiert in apa cu putina sare.(bucatile mici vor ajuta la fierberea

3 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Gazpacho

Gazpacho

Se cresteaza cate un x cu cutitul fiecare rosie pe fund si se oparesc putin ( 20 sec) in apa fierbinte. Se scot intr-un castron cu apa

2 voturi    0 comentarii
15 min
Supe de legume