autor:

Fara foto

» » Supe de legume

GALUSTE PUFOASE

Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 august 2009

Ingrediente
2oua,~10linguri de gris

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se bat albusele separat cu doua linguri de apa rece;seincorporeaza apoi galbenusele si mai apoi grisul.Pentru ca galustele sa nu iasa tari,se adauga in apa care clocoteste imediat dupa prepararea compozitiei.


Se fierb la foc mic cu capacul acoperit si se toarna si apa rece peste ele ca sa iasa moi.Pentru succesul galustelor:lingura cu care iei galusca din compozitie se infierbanta in apa care fierbe ;galustele nu se mai sfarama la fierbere daca in apa se pune putina faina in apa in care fierb; galustele devin mai galbene daca se adauga in gris si putin malai.


Se adauga in supa de pui sau de rosii.
Retete
Alte retete din Supe de legume

Supa crema de mazare

Ceapa o taiem marunt, o calim in 2 linguri de ulei de masline pana se inmoaie, cam 5 minute, apoi

7 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de legume

Ciorba taraneasca de fasole

Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. Dimineata, se

1 vot    0 comentarii
2h
Supe de legume

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Felicitari !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Multe amanunte folositoare.Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2oua,~10linguri de gris

Raporteaza reteta

Retete
de livia gheorghiu

Friptura de miel

Se spala carnea de miel bine dupa ce am curatato de pielite ;impanez carnea cu usturoi si bucatele

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi

Salata cu orez si peste afumat

Ceapa rosie se toaca marunt si se caleste in 3 linguri de ulei de masline pana se inmoaie usor. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Salate

Salata norvegiana

Pestele se curata de piele si de oase,ceapa rosie se taie rondele, sfecla rosie se fierbe sau se

0 voturi    0 comentarii
1h
Salate

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari !



Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supa crema de gulii

Supa crema de gulii

Se curata si se spala legumele. Se pun la fiert pastrand ceapa si o gulie intreaga, iar telina, restul guliilor si ardeiul se taie cubulete.

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de legume
Supa de mere si ceapa

Supa de mere si ceapa

Se spala si se curata legumele si merele, apoi se mai clatesc putin cu apa. Taiem merele felii si le punem intr-un bol, presarate cu

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume