Topim ciocolata amara.Intre timp separam albusurile de galbenusuri;
Incalzim smantana lichida cu laptele,si adaugam acest amestec cald peste ciocolata topita in prealabil,amestecam totul incepand din centru spre bordul vasului obtinand in felul acesta o crema omogena si incorporam unul cate unul galbenusurile de ou,amestecand incontinuu,dupa care urmeaza faina si faina de migdale,Separat batem albusurile cu zaharul tos,batem pana devin o spuma tare;
Amestecam crema de ciocolata cu albusurile batute,amestecam cu atentie cu o lingura de lemn sau cu o paleta de sus in jos;
turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina cu diametrul de 25cm,
Introducem in cuptorul cald 180°C timp 30-35
Dupa racire rasturnam tortul si glazuram cu ciocolata in care am adaugat frisca topita,am decorat cu alune prajite si ciocolata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii