Caisele se spala se scot samburii si se cantaresc 1.500 de fruct fara samburi.Se pun intr-o tigaie cu fund dublu se toarna zaharul si se lasa pana cand zaharul se topeste.
Se pune la fiert si cand incepe sa fiarba se face focul mic se adauga o punguta de panza cu stea de anis si batonul de scortisoara iar lamaia taiata felii se adauga direct in gem.Se fierbe pana cand verificarea cu farfurioara rece arata ca gemul se strange. Se mai lasa cateva minute si se lasa sa se raceasca.
Se scoate punguta de panza,si cojile de lamaie si se toarna in borcane sterilizate se inchide si se pastreaza la rece.Este minunata pe paine neagra unsa cu putin unt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii