Se spala si se curata gutuile de samburi si se dau prin robot si se maruntesc. Intr-o cratita se pun gutuile maruntite zaharul si litrul de apa la foc. Mestecam destul de des ca sa nu se prinda. Este gata cam in 2 ore la foc mic.Inainte cu 15 min sa fie gata adagam zeama de la o lamaie. Se pune gemul cald in borcane si se capseaza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii