autor:

Viviana

» » Aperitive cu legume

Ghebe cu usturoi

Autor: Viviana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ghebele se pun la foc cu 1/2 de ceasca de apa,se lasa sa scada apa si cand incep sa se rumeneasca se adauga ceapa taiata marunt cu kaseirul. Dupa ce s-a rumenit ceapa se bate oul se pune smantana cu usturoiul pisat peste ou se amesteca bine si se adauga in ghebe.


Se mai lasa 5 min pe foc se potriveste de sare si piper si se serveste cu patrunjel tocat. Pofta buna!

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustoasa mancarea pe care o prepari!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

    Trebuie sa fie tare bune.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Vivi ce pofta mi-ai facut.....! Felicitari !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

42 voturi

Ingrediente

  • 300 de gr de ghebe
  • o ceapa
  • 50 gr kaiser
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Viviana

Ciocolata de casa

Intr-un bol se pune laptele praf,cacao si margarina. Se amesteca bine iar aparte,intr-un ibric pe

47 voturi    10 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Granita de capsuni

Capsunile spalate si taiate in patru se pun in blender cu toate ingredientele de mai sus. Dupa ce

6 voturi    10 comentarii
10 min
Dulciuri diverse

TIRAMISU

Separi galbenusurile de albusuri un albus il pastrezi celelate 2 nu-ti trebuiesc. Freci cu mixerul

81 voturi    11 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa mancarea pe care o prepari!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Pasta de ardei copti

Pasta de ardei copti

Taiem ardeii in doua si ii punem pe o tava cu pergament la cuptor incalzit la 200 de grade ptr 30 de minute pana coaja se desprinde. Scoatem

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu legume
Pasta de masline

Pasta de masline

Punem rosiile intr-o craticioara cu apa fierbinte. Le lasam pana apa se raceste si le strecuram. Maslinele le gaurim de samburi. In

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu legume