Ghimbirul se curata si se taie bucatele. Bucatelele de ghimbir se pun in paharul de blender.
Peste ele se pun mierea si zeama de lamaie. Se pun 500ml de apa (atat intra in paharul meu de la blenderul vertical) .
Si se mixeaza cateva momente cu blenderul. Dupa, sucul se pune intr-o carafa mai mare.
Se mai adauga 500ml apa. Inainte de a se servi, e indicat sa strecurati gingerata.
Se poate servi imediat sau se poate lasa putin la frigider.
Racorire placuta :)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii