autor:

*alice*

» » Spume si creme dulci

Glazura alba pentru prajituri

Autor: *alice* (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: *alice* (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 august 2011

Ingrediente
1 albus de ou ( sau mai multe ), zahar cat cere+ zahar vanilat dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 3 min

1 vot

Mod de preparare

Se bate albusul cu o lingura de lemn si se adauga zaharul


treptat pana iti iese o compozitie mai groasa.
Retete
Alte retete din Spume si creme dulci

Crema de iaurt cu capsuni

Se taie capsunile felii, pastrand cateva intregi pentru decorare. Se presara cu zahar si se zdrobesc

12 voturi    23 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Glazura de ciocolata

Se topeste ciocolata la bain-marie, astfel: Se pune o oala cu apa la fiert. Ciocolata se rupe in

2 voturi    4 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 albus de ou ( sau mai multe )
  • zahar cat cere+ zahar vanilat dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de *alice*

Cartofi gratinati la microunde

Cureti cartofii si ii tai in felii groase rotunde. Ungi un vas de yena cu unt. Tapetezi cu felii

5 voturi    0 comentarii
1h
Preparate microunde

Tort cu mere crude

Pui stafidele la inmuiat in rom si apoi pisezi biscuitii. Cureti merele si le razuiesti. Presezi

1 vot    0 comentarii
30 min
Torturi

Friptura de porc cu sos de rosii

Bucata de carne se feliaza , se pune ulei intr-o tigaie si se pune la prajit. Intre timp , pregatesti

3 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi


Adauga reteta
Retete
din Spume si creme dulci
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Pentru ca azi sunt Sanzienele, am pregatit aceasta reteta. In copilarie, ne racoream cu acest desert in zilele calde de vara, iar azi

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Briose pentru printese

Briose pentru printese

Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul treptat ca la maioneza pana se

1 vot    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse