autor:

*alice*

» » Spume si creme dulci

Glazura alba pentru prajituri

Autor: *alice* (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 august 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se bate albusul cu o lingura de lemn si se adauga zaharul


treptat pana iti iese o compozitie mai groasa.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 albus de ou ( sau mai multe )
  • zahar cat cere+ zahar vanilat dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de *alice*

Cartofi gratinati la microunde

Cureti cartofii si ii tai in felii groase rotunde. Ungi un vas de yena cu unt. Tapetezi cu felii

5 voturi    0 comentarii
1h
Preparate microunde

Tort cu mere crude

Pui stafidele la inmuiat in rom si apoi pisezi biscuitii. Cureti merele si le razuiesti. Presezi

1 vot    0 comentarii
30 min
Torturi

Friptura de porc cu sos de rosii

Bucata de carne se feliaza , se pune ulei intr-o tigaie si se pune la prajit. Intre timp , pregatesti

3 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Spume si creme dulci
Farofias (Lapte de pasare)

Farofias (Lapte de pasare)

Batem bine albusurile pana nu se mai desprinde de pe fundul lighenasului, adaugam 6 linguri de zahar si amestecam bine cu grija. Incalzim

30 voturi    25 comentarii
1h
Budinci
Bircher Muesli

Bircher Muesli

Amestecam doua treimi din fulgii de ovaz cu iaurtul si lasam totul intr-un bol cam 10-15 minute, pana cand fulgiii se inmoaie putin.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci