autor:

autor

» » Spume si creme dulci

Glazura de cacao

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 linguri de cacao, 100 gr. zahar pudra, 2 linguri de ulei, 2 linguri de apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

255 voturi

Mod de preparare

Zaharul se amesteca cu cacaoa, se adauga treptat apa calda si se amesteca pina se obtine o crema groasa. La sfirsit se adauga uleiul. Crema obtinuta se foloseste drept glazura pentru checuri si prajituri.


  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Roxana Luca , 30 decembrie 2014

    foarte buna <3

  • Fara foto

    Marioara Petcu , 09 octombrie 2014

    Excelenta , multumesc !

  • Fara foto

    Nita Danut , 23 decembrie 2013

    super buna

    • Fara foto

      anonim , 27 septembrie 2013

      trebuie pusa la foc???

    • Garfield

      Garfield (Chef de cuisine) , 27 martie 2011

      Aveam nevoie de o glazura rapida si reteta ta m-a salvat! Recunosc ca mi-a parut cam mult 2 linguri de ulei, am pus doar jumatate (o lingura) si a fost ok. :) Mersi mult.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Cred ca iese ceva delicios...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Merita incercat...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

255 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri de cacao
  • 100 gr. zahar pudra
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Spuma de capsuni

Mixam albusurile cu zaharul pana devin o spuma foarte tare. Adaugam capsunele si continuam sa mixam

6 voturi    3 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Bezele simple

Albusurile se pun intr-un castron foarte curat (fara pic de grasime). Se adauga circa 1/3 din cantitatea

401 voturi    21 comentarii
1h 5 min
Spume si creme dulci

Crema de zahar ars

Se arde intr-o cratita zaharul pina capata o culoare potrivita, nu prea inchisa. Se stinge cu 4 linguri

4 voturi    1 comentariu
45 min
Spume si creme dulci

anonim

trebuie pusa la foc???



Adauga reteta
Retete
din Spume si creme dulci
Bircher Muesli

Bircher Muesli

Amestecam doua treimi din fulgii de ovaz cu iaurtul si lasam totul intr-un bol cam 10-15 minute, pana cand fulgiii se inmoaie putin.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Prăjitură deșteaptă cu ciocolată

Prăjitură deșteaptă cu ciocolată

Câte șanse ai să obții o prăjitură aspectuoasă, cremoasă, ciocolătoasă și mai ales delicioasă fără să pregătești prima

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse