Din mamaliga se gatesc gogoasele, care se aseaza pe tava unsa cu unt. Se amesteca brinza alba de vaci cu mararul proaspat si sare, se aranjeaza deasupra fiecarei gogoase aproximativ o lingura de brinza. Se aranjeaza deasupra brinzei si o felie de rosie, iar deasupra se acopera cu o lingura de cascaval ras si se presoara putin oregano. Gogoasele se baga la cuptor pentru aproximativ 10 minute, la 180-100 grade, pina cind se rumeneste putin cascavalul.
Sosul:
se pune la fiert laptele,cind incepe laptele sa fiarba se face focul mic de tot si treptat de adauga cascavalul pina cind acesta se topeste definitiv, iar sosul devine omogen si spunos, se sareaza si pipareaza dupa gust.
Sfat:
in sos se poate adauga si usturoi maruntit, un catel mic
Servitul:
Se toarna sosul in farfurie , se aranjeaza gogoasele deasupra, se serveste cald!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii