autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

GOGOSARI CU SOS DE MUSTAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Gogosarii taiati felii se calesc in ulei.


Se scot cu paleta,dupa care se adauga zaharul,otetul,mustarul,sare,piper.


Se fierb cateva minute pana se obtine un sos ca o smantana si se adauga gogosarii.


Se mai fierb cateva minute si se amesteca usor.


Se pun fierbinti in borcane,se capseaza si se pastreaza la loc racoros.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • o cana zahar
  • o cana otet
  • 1 borcan mustar dulce
  • sare, dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

5 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

36 voturi    43 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Compot de visine

Compot de visine

Se pun in fiecare borcan cate 10 visine, se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului. Se inchide ermetic cu un capac si se agita

0 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Conserve si muraturi
Oua de prepelita murate

Oua de prepelita murate

Se fierb ouale tari dupa care se curata de coaja. Se fierbe apa cu mirodenii, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga otetul. Sfecla

1 vot    2 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi