autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

GOGOSARI CU SOS DE MUSTAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Gogosarii taiati felii se calesc in ulei.


Se scot cu paleta,dupa care se adauga zaharul,otetul,mustarul,sare,piper.


Se fierb cateva minute pana se obtine un sos ca o smantana si se adauga gogosarii.


Se mai fierb cateva minute si se amesteca usor.


Se pun fierbinti in borcane,se capseaza si se pastreaza la loc racoros.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • o cana zahar
  • o cana otet
  • 1 borcan mustar dulce
  • sare, dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

37 voturi    46 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Salata cu ghebe

Salata cu ghebe

Spalam bine borcanele cu apa fierbinte si le punem la scurs cu gura in jos, pe un prosop curat (mie mi-au iesit 4 borcane de 800 gr). Curatam

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gogosari si conopida in otet

Gogosari si conopida in otet

Baitul se pune la fiert. Conopida se desface buchetele si se pune o jumatate de ora in apa cu sare. Gogosarii se curata si se taie

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi