autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

GOGOSARI CU SOS DE MUSTAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
5 kg gogosari, 500 ml ulei, o cana zahar, o cana otet, 1 borcan mustar dulce, sare, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Gogosarii taiati felii se calesc in ulei.


Se scot cu paleta,dupa care se adauga zaharul,otetul,mustarul,sare,piper.


Se fierb cateva minute pana se obtine un sos ca o smantana si se adauga gogosarii.


Se mai fierb cateva minute si se amesteca usor.


Se pun fierbinti in borcane,se capseaza si se pastreaza la loc racoros.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • o cana zahar
  • o cana otet
  • 1 borcan mustar dulce
  • sare, dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Salata de sfecla rosie si branza

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ... Taiem branza si

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Flori de salcâm în aluat de clătite de post şi fără gluten

Spălăm florile de salcâm şi le lăsăm să se scurgă de apă şi să se usuce. Preparăm un

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Dulceata din flori de salcam

Se spala in apa rece florile de salcam, se indeparteaza coditele alegand numai florile si se lasa

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Pasta de ardei iuti

Pasta de ardei iuti

Curatam ardeii de cotoare, lasand insa semintele. Se pun intr-un castron si adaugam sarea. Amestecam. Acoperim cu un capac peste

0 voturi    1 comentariu
2h 10 min
Conserve si muraturi
Gem fin de caise

Gem fin de caise

Caisele se oparesc in apa clocotita 1-2 minute, apoi se scot pe o tava sa se raceasca, astfel incat sa putem indeparta pielita de deasupra. Rupem

2 voturi    3 comentarii
1h 50 min
Conserve si muraturi