autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

GOGOSARI CU SOS DE MUSTAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
5 kg gogosari, 500 ml ulei, o cana zahar, o cana otet, 1 borcan mustar dulce, sare, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Gogosarii taiati felii se calesc in ulei.


Se scot cu paleta,dupa care se adauga zaharul,otetul,mustarul,sare,piper.


Se fierb cateva minute pana se obtine un sos ca o smantana si se adauga gogosarii.


Se mai fierb cateva minute si se amesteca usor.


Se pun fierbinti in borcane,se capseaza si se pastreaza la loc racoros.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • o cana zahar
  • o cana otet
  • 1 borcan mustar dulce
  • sare, dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

O alta modalitate inedita pentru a vopsi ouale de Paste...Doar cu colorant alimentar si orez.

Se adauga in cutiuta cateva linguri de orez si in functie de nuanta si de intensitatea culorii turnati

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Pasta ( Hummus) din seminte de floarea soarelui

Semintele de floarea soarelui (de preferat a se inmuia peste noapte, dar se pot folosi si uscate)

2 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu legume

Salata de ciuperci cu maioneza de soia

Ciupercile se clatesc si se lasa la scurs. Daca doriti le puteti taia marunt , dupa care se amesteca

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu legume


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Căpșunile curățate și spălate se pun în cratiță cu zahărul și se lasă la frigider 24 ore. Se pun la foc iute

1 vot    5 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Pasta de ardei capia

Pasta de ardei capia

1.Spalati si curatati ardeii. 2.Dati ardeii capia prin masina de tocat sau ii puteti mixa in robotul de bucatarie. 3.Adaugati sarea

1 vot    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi