-Se spala gogosarii,se curata de cotoare si seminte,se taie in felii si se pun pe chiuveta la scurs.
-Intr-o oala mare,de circa 10 kg.,se pun toate ingredientele,se amesteca usor si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand compozitia fierbe,se pun gogosarii feliati,se da focul la mic si se amesteca usor cu o paleta de lemn,pana cand gogosarii scad cam 20% din volumul lor initial,apoi se opreste focul.Se pun gogosarii in borcane,se adauga sosul ramas peste gogosari,se capseaza si se dau la cuptor pentru circa 20 minute,apoi se opreste focul si se lasa borcanele in cuptor sa se raceasca,dupa care se depoziteaza la camara.Se pot servi abia dupa o saptamana,timp in care gogosari se vor macera si vor capata un gust placut.Sa aveti pofta dragilor!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii