autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Conserve si muraturi

Gogosari in sos de bulion

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 februarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie gogosarii felii si se fierb in bulion pana se inmoaie.


Se scot cu spumiera si se pun in borcane.


Se adauga in bulion restul de ingrediente si se mai fierb 40 min.


Se toarna fierbinte peste gogosari.


Se capseaza borcanele si se pun in paturi sa se sterilizeze.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Foarte buna mi se pare reteta ta de gogosari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 kg de gogoşari
  • 2l de bulion
  • 250ml de ulei
  • 100g de zahăr
  • sare
  • piper
  • ienibahar
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adelina Damian-Fekete

Prajitura cu mere

Aluat: Amestecați făina cu praful de copt, bicarbonatul și cu untul scos din timp din frigider

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Tiramisu cu fructe de padure

Se prepară o cafea tare și se lasă la răcit, apoi se strecoară. Se separă albusurile de gălbenușuri.

5 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

PÂINE GUSTOASĂ SI LICHII CU BRÂNZĂ

Făina se amestecă cu drojdia uscată. Restul ingredientelor se adaugă în vas si se amestecă

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna mi se pare reteta ta de gogosari.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Compot de visine

Compot de visine

Se pun in fiecare borcan cate 10 visine, se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului. Se inchide ermetic cu un capac si se agita

0 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Oua de prepelita murate

Oua de prepelita murate

Se fierb ouale tari dupa care se curata de coaja. Se fierbe apa cu mirodenii, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga otetul. Sfecla

1 vot    2 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi