autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Conserve si muraturi

Gogosari in sos de bulion

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 februarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie gogosarii felii si se fierb in bulion pana se inmoaie.


Se scot cu spumiera si se pun in borcane.


Se adauga in bulion restul de ingrediente si se mai fierb 40 min.


Se toarna fierbinte peste gogosari.


Se capseaza borcanele si se pun in paturi sa se sterilizeze.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Foarte buna mi se pare reteta ta de gogosari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 kg de gogoşari
  • 2l de bulion
  • 250ml de ulei
  • 100g de zahăr
  • sare
  • piper
  • ienibahar
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adelina Damian-Fekete

Prajitura cu mere

Aluat: Amestecați făina cu praful de copt, bicarbonatul și cu untul scos din timp din frigider

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Tiramisu cu fructe de padure

Se prepară o cafea tare și se lasă la răcit, apoi se strecoară. Se separă albusurile de gălbenușuri.

5 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

PÂINE GUSTOASĂ SI LICHII CU BRÂNZĂ

Făina se amestecă cu drojdia uscată. Restul ingredientelor se adaugă în vas si se amestecă

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna mi se pare reteta ta de gogosari.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de pepene galben

Dulceata de pepene galben

Pepenele se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Zaharul cu 3 linguri de apa se pune pe foc si se lasa pina devine sirop. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Bulion de rosii preparat in casa

Bulion de rosii preparat in casa

Rosiile se spala se taie feliute si se pun la fiert intr-un castron mare.Se invarte cu lingura de lemn ca sa nu se prinda de fund.

27 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi