festivalul blogurilor gustoase

autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Conserve si muraturi

Gogosari in sos de bulion

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 februarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie gogosarii felii si se fierb in bulion pana se inmoaie.


Se scot cu spumiera si se pun in borcane.


Se adauga in bulion restul de ingrediente si se mai fierb 40 min.


Se toarna fierbinte peste gogosari.


Se capseaza borcanele si se pun in paturi sa se sterilizeze.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Foarte buna mi se pare reteta ta de gogosari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 kg de gogoşari
  • 2l de bulion
  • 250ml de ulei
  • 100g de zahăr
  • sare
  • piper
  • ienibahar
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adelina Damian-Fekete

Tiramisu cu fructe de padure

Se prepară o cafea tare și se lasă la răcit, apoi se strecoară. Se separă albusurile de gălbenușuri.

3 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

PÂINE GUSTOASĂ SI LICHII CU BRÂNZĂ

Făina se amestecă cu drojdia uscată. Restul ingredientelor se adaugă în vas si se amestecă

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Mancaruri din resturi de friptura

Pentru ciorba se taie cubulete zarzavaturi(ceapa, morcovi, telina), se calesc putin, se adauga friptura

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna mi se pare reteta ta de gogosari.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Gem de visine mentolat

Gem de visine mentolat

Scoatem samburii si dam visinele prin masina de tocat carne sau le blenduim, personal prefer mixerul. Daca doriti puteti lasa 1/2 din

1 vot    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gem de capsuni

Gem de capsuni

Capsunile se spala si se lasa intregi, li se scot coditele si se acopera cu zahar si lamaie. Se pun pe foc mic si dupa ce mai scade

0 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Conserve si muraturi