autor:

autor

» » Conserve si muraturi

Gogosari in sos de rosii

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute.


Se taie bobosarii felii subtiri, se dau un clocot prin ce sa firet inainte.


Se sc ot gogosarii, se pun 3/4 din borca, si se acopera cu sos.


Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi.


Se servesc ca garnitura

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

26 voturi

Ingrediente

  • 3 kg de gogosari
  • 400 ml.ulei
  • 500 ml apa
  • 300 ml otet
  • 100 g zahar
  • 100 g bulion
  • boabe de mustar
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ceapă roşie murată, un pic afrodisiacă

M-a întrebat cineva, de curând, ce reţete pregătesc pentru Sfântul Valentin şi

10 voturi    2 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan

Zacusca pentru iarna

Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si

169 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste

216 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Vinete murate

Vinete murate

Ardeii se taie feliute. Usturoiul se curata si se pregateste un mujdei din usturoi, sare, otet si apa. Vinetele se taie cubulete

0 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Salata bulgareasca

Salata bulgareasca

Toate legumele se spala, se curata si se cantaresc, iar in final trebuie sa cantareasca kilogramele de mai sus. Apoi, gogosarul se

2 voturi    8 comentarii
3h
Conserve si muraturi