autor:

autor

» » Conserve si muraturi

Gogosari in sos de rosii

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute.


Se taie bobosarii felii subtiri, se dau un clocot prin ce sa firet inainte.


Se sc ot gogosarii, se pun 3/4 din borca, si se acopera cu sos.


Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi.


Se servesc ca garnitura

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • 3 kg de gogosari
  • 400 ml.ulei
  • 500 ml apa
  • 300 ml otet
  • 100 g zahar
  • 100 g bulion
  • boabe de mustar
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ceapă roşie murată, un pic afrodisiacă

M-a întrebat cineva, de curând, ce reţete pregătesc pentru Sfântul Valentin şi

11 voturi    2 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan

Zacusca pentru iarna

Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si

169 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste

216 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Pasta de ardei capia

Pasta de ardei capia

1.Spalati si curatati ardeii. 2.Dati ardeii capia prin masina de tocat sau ii puteti mixa in robotul de bucatarie. 3.Adaugati sarea

0 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Gogosari in sos tomat pentru iarna

Gogosari in sos tomat pentru iarna

Spalam gogosarii, ii curatam de seminte, apoi ii taiem fasii groase cam de un deget. Intr-o cratita mare (de preferat una care stiti

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi