festivalul blogurilor gustoase

autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

GOGOSARI IN SOS TOMAT

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Din otet,zahar,ulei,mustar si bulion se face un sirop care se fierbe la foc mic.


Se adauga sare, dupa gust.


Gogosarii taiati felii se pun in acest suc si se dau putin in clocot.


Se pun in borcane,apoi se adauga sos si se fierb 20-30 min la baie de aburi.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Sunt foate buni. Eu pun mustar si sos tomat in cantitati egale.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

24 voturi

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml otet
  • 400-500 g zahar
  • 500 ml ulei
  • 750-800 g bulion
  • 3-4 foi de dafin
  • piper
  • putin mustar dulce

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Somon marinat in sos de miere si mustar pregatit la grill sau gratar

Se prepara sosul pentru marinare din ingredientele de mai sus ,se pun bucatile de somon la marinat,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Sărmăluţe de post (din varză murată) la Philips Multicooker

Au ieşit 40 de sărmăluţe delicioase. Foile de varză se desfac de pe cotor şi se ţin în

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE

Ceapa,morcovul,telina si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta.Se

82 voturi    15 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Gem de visine mentolat

Gem de visine mentolat

Scoatem samburii si dam visinele prin masina de tocat carne sau le blenduim, personal prefer mixerul. Daca doriti puteti lasa 1/2 din

1 vot    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gem de capsuni

Gem de capsuni

Capsunile se spala si se lasa intregi, li se scot coditele si se acopera cu zahar si lamaie. Se pun pe foc mic si dupa ce mai scade

0 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Conserve si muraturi