autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

GOGOSARI IN SOS TOMAT

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
5 kg gogosari, 500 ml otet, 400-500 g zahar, 500 ml ulei, 750-800 g bulion, 3-4 foi de dafin, piper, putin mustar dulce

Dificultate: Redusa Timp: 2h

24 voturi

Mod de preparare

Din otet,zahar,ulei,mustar si bulion se face un sirop care se fierbe la foc mic.


Se adauga sare, dupa gust.


Gogosarii taiati felii se pun in acest suc si se dau putin in clocot.


Se pun in borcane,apoi se adauga sos si se fierb 20-30 min la baie de aburi.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Sunt foate buni. Eu pun mustar si sos tomat in cantitati egale.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

24 voturi

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml otet
  • 400-500 g zahar
  • 500 ml ulei
  • 750-800 g bulion
  • 3-4 foi de dafin
  • piper
  • putin mustar dulce

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

O alta modalitate inedita pentru a vopsi ouale de Paste...Doar cu colorant alimentar si orez.

Se adauga in cutiuta cateva linguri de orez si in functie de nuanta si de intensitatea culorii turnati

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Pasta ( Hummus) din seminte de floarea soarelui

Semintele de floarea soarelui (de preferat a se inmuia peste noapte, dar se pot folosi si uscate)

2 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu legume

Salata de ciuperci cu maioneza de soia

Ciupercile se clatesc si se lasa la scurs. Daca doriti le puteti taia marunt , dupa care se amesteca

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu legume

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri si sfaturi...



Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Căpșunile curățate și spălate se pun în cratiță cu zahărul și se lasă la frigider 24 ore. Se pun la foc iute

1 vot    5 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Pasta de ardei capia

Pasta de ardei capia

1.Spalati si curatati ardeii. 2.Dati ardeii capia prin masina de tocat sau ii puteti mixa in robotul de bucatarie. 3.Adaugati sarea

1 vot    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi