autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

GOGOSARI IN SOS TOMAT

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Din otet,zahar,ulei,mustar si bulion se face un sirop care se fierbe la foc mic.


Se adauga sare, dupa gust.


Gogosarii taiati felii se pun in acest suc si se dau putin in clocot.


Se pun in borcane,apoi se adauga sos si se fierb 20-30 min la baie de aburi.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Sunt foate buni. Eu pun mustar si sos tomat in cantitati egale.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

24 voturi

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml otet
  • 400-500 g zahar
  • 500 ml ulei
  • 750-800 g bulion
  • 3-4 foi de dafin
  • piper
  • putin mustar dulce

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

5 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

36 voturi    43 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Castraveciori bulgaresti.

Castraveciori bulgaresti.

Se aseaza castraveciorii in borcan, se pun mirodeniile, otetul si apa. Se fierb borcanele la bain-marie 25-30 minute de cand a dat in

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Conserve si muraturi
Zacusca

Zacusca

Vinetele si ardeii capia se coc, se curata si se lasa la scurs. Gogosarii se utilizeaza in stare cruda. Ceapa, morcovii, vinetele,ardeii

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi