autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

GOGOSARI IN SOS TOMAT

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Din otet,zahar,ulei,mustar si bulion se face un sirop care se fierbe la foc mic.


Se adauga sare, dupa gust.


Gogosarii taiati felii se pun in acest suc si se dau putin in clocot.


Se pun in borcane,apoi se adauga sos si se fierb 20-30 min la baie de aburi.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Sunt foate buni. Eu pun mustar si sos tomat in cantitati egale.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

24 voturi

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml otet
  • 400-500 g zahar
  • 500 ml ulei
  • 750-800 g bulion
  • 3-4 foi de dafin
  • piper
  • putin mustar dulce

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

39 voturi    46 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Pasta de ardei capia

Pasta de ardei capia

1.Spalati si curatati ardeii. 2.Dati ardeii capia prin masina de tocat sau ii puteti mixa in robotul de bucatarie. 3.Adaugati sarea

0 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Gogosari in sos tomat pentru iarna

Gogosari in sos tomat pentru iarna

Spalam gogosarii, ii curatam de seminte, apoi ii taiem fasii groase cam de un deget. Intr-o cratita mare (de preferat una care stiti

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi