Curatam ,spalam si apoi taiem in 4 gogosarii. Se pot taia si mai mici dar mie asa imi place sa ii tai.
Intr-o oala mai mare (eu am folosit ceaunul) se face urmatorul amestec:otet, zahar,sare, ulei,miere, boabe de mustar, boabe de piper si foile de dafin.Amestecam bine.Dam la foc si cand aceasta zeama incepe sa clocoteasca adaugam gogosari taiati atata cat sa fie acoperiti de lichid.Lasam circa 1-2 min,. dupa ce incepe sa clocoteasca iarasi. Se repeta aceasta operatie pana cand terminam gogosarii.
Cu ajutorul unei palete ii scoatem si ii punem intr-un vas. Atat gogosarii cat si lichidul se lasa sa se racoreasca dupa care incepe sa se repartizeze in borcane mai intai gogosarii dupa care si zeama.Curatam si apoi taiem hreanul in bucati mai mici si adaugam in fiecare borcan.Capacim si .........pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii