Gogosarii spalati, curatati de samburi, se taie in 4, se pun intro galeata mare, si se adauga peste ei amestecul de otet, zahar, piper, mustar, salicil, dafin, sare. Se lasa in repaus pana a doua zi, cand se aseaza in borcane si se toarna peste ei solutia ramasa in galeata, apoi se leaga si se aseaza in camara. Din 5 kg de gogosari iese un borcan de 3 l si un borcan de 0,800 g.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii