autor:

valentina ionita

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Gogosi cu mere

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca merele spalate,curatate de coaja,rase pe razatoarea mare cu ouale, laptele, de sare, dupa gust si faina.


Se ia cu lingura din compozitie si se coc in ulei fierbinte.


Se servesc pudrate cu zahar pudra amestecat cu scortisoara.

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2013

    Multumesc Ma bucur ca iti plac adauga un comentariu...

  • Fara foto

    Lucia Carstea , 08 decembrie 2013

    iiam ce buna

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Multumesc mult...Va asigur ca sunt delicioase...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Pur si simplu delicioase..........

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Cat de bune trebuie sa fie..........nu am facut niciodata dar merita incercat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Multumesc...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Par a fi foarte bune! Voi salva reteta si o voi incerca cu prima ocazie!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Multumesc mult...Sa stii ca sunt delicioase...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Suna delicios.O sa incerc si eu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Multumesc mult ...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Ai votul meu pt aceste minunate gogosele.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Simpla,rapida si gustoasa....V-o recomand cu drag...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Foarte buni, destul de rapida reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Multumesc mult...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Mmm ce delicioase sunt!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

32 voturi

Ingrediente

  • 6 mere
  • 2 oua
  • 2 cesti cu lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 2 lingurite ulei
  • arome
  • scortisoara dupa gust
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde(sa iasa compozitia ca la chec cca 20 linguri )
  • Se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu scortisoara

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

37 voturi    46 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc Ma bucur ca iti plac adauga un comentariu...

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Blatul: Mixam albusurile spuma cu zaharul pana se intaresc. Adaugam uleiul, laptele si praful de copt. La final incorporam faina,

0 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu crema de ciocolata alba

Prajitura cu crema de ciocolata alba

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile se bat spuma

138 voturi    35 comentarii
1h 30 min
Prajituri