Se pregateste o maia din drojdie o lingura de zahar si una de faina cu putina apa.Cand a crescut maiaua se adauga restul ingredientelor si se framanta o coca cu apa calduta pana c se desprinde de pe degete.Se lasa la crescut si apoi se modeleaza bilute care apoi se turtesc in cercuri si se mai lasa un min la crescut in aceasta forma. Se pun la prajit in ulei incins. Cand se scot se trec prin zahar pudra si se servesc calde sau reci.Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii