Se fierbe laptele la foc mic. Cand laptele clocoteste se pune in ploaie grisul amestecand continuu ca sa nu faca cocoloase si sa nu se lipeasca. Dupa ce s-a adaugat tot grisul se adauga zaharul si se mai lasa sa fiarba incet 10 minute, amestecand continuu. Dupa fierbere se adauga esenta dupa gust vanilie sau rom, se toarna in cupe sau forme si se serveste cu dulceata dupa preferinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii