Intr-un castron, puneti gorgonzola, crema de branza, untul (la temperatura camerei), parmezanul ras si un pic de piper. Mixati, intai la turatie mica, apoi mare, pana cand obtineti o pasta. Adaugati arpagicul verde, taiat marunt. Omogenizati.
Luati o felie de prosciutto, puneti cam o jumatate de lingurita de crema de branzeturi si intindeti uniform, cu un cutit. Rulati pe grisina, incepand cam de la 3 cm de varf (crema de branza va lipi prosciutto de grisina). Procedati la fel, pana terminati grisinele, crema si prosciutto.
Pastrati la rece pana in momentul servirii. Asta, bineinteles, in cazul in care nu va infruptati imediat din ele.
Mai multe retete delicioase pe blogul Gurmandino.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii