Guguluf cu afine si iaurt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Guguluf cu afine si iaurt

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 3 oua
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 250 g iaurt
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 260 g faina
  • 250 g afine

Mod de preparare

Mixam untul moale cu zaharul iar apoi adaugam extractul de vanilie si ouale si mixam pana cand se omogenizeaza. Adaugam iaurtul si coaja de lamaie si mixam.

Faina o amestecam cu praful de copt si praful de budinca si le adaugam in compozitie amestecand pana cand se incorporeaza.

La final adaugam afinele spalate si amestecam usor cu o spatula.

Turnam aluatul in tava de guguluf unsa cu unt.

Dam tava la cuptor, la foc potrivit timp de 45-50 de minute, sau pana cand trece testul scobitorii.

Lasam putin sa se racoreasca in tava iar apoi rasturnam guguluful pe un gatar de bucatarie si il lasam sa se raceasca complet.

Dupa ce s-a racit il pudram cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise