autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Gulas de porc

   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita boia, 3 buc. rosii, 1 catel de usturoi, chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, 1 kg. cartofi, 100 gr. smintina, zahar, 1 l apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

253 voturi

Mod de preparare

Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald.


In untura ramasa se pune ceapa taiata pestisori. Dupa ce s-a aurit se adauga usturoiul, morcovul (dat prin razatoarea mare), rosiile taiate in felii si bucatile de carne.


Se adauga boiaua, chimenul, sarea, piperul, zaharul si se toarna atita apa cit sa acopere mincarea.


cratita se lasa la foc mic sa clocoteasca incet. Cind carnea este aproape fiarta se mai toarna o cana cu apa calda si se adauga cartofii taiati in sferturi.


Inaite de a servi, se adauga smintina si patrunjel verde
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Ragout de vita

Punem uleiul la incins, adaugam ceapa si carnea de vita, amestecam si lasam la calit cam 10’ sa

18 voturi    7 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Mancare de curcan cu cartofi

Carnea se spala si se taie bucati, se da intr-un fiert si se arunca apa. Apoi se pune la fiert din

7 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria , 23 ianuarie 2015

    este nevoie de o lingura de untura

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    500 gr untura nu este prea mult ?

  • Fara foto

    maria , 09 decembrie 2009

    suna bine reteta.aproape la fel fac si eu gulas-ul,doar ca nu puneam chimen,dar am sa incerc si eu reteta ta ca pare a fi delicioasa!

    • Fara foto

      komixxl , 08 septembrie 2009

      Este deosebita reteta......respect

    • Fara foto

      Ali , 03 septembrie 2009

      E o reteta deliciosa!

    • Fara foto

      angelred (Maestru bucatar) , 01 aprilie 2009

      Buna ziua, pot spune ca am facut si eu acest gulas si chiar are o aroma si o savoare deosebita ... intregii familii ne-a placut! Multumim pentru reteta !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

253 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne de porc
  • 4 buc. ceapa
  • 500 gr. untura
  • o lingurita boia
  • 3 buc. rosii
  • 1 catel de usturoi
  • chimen
  • morcov
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 kg. cartofi
  • 100 gr. smintina
  • zahar
  • 1 l apa

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

maria

este nevoie de o lingura de untura



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Condimentam fiecare bucata de piept cu sare,piper,boia si praf de usturoi, apoi o infasuram in 3 felii de bacon. Infigem scobitori din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Se taie pieptul de pui cubulete, se asezoneaza cu sare ,piper, boia afumata si se trage la tigaie in ulei de masline. Din jumatate

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne