autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

gusa de porc

Autor: adina tucu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pui gusa la fiert in 2l de apa in care adaugi toate mirodeniiile si lasi sa fiarba 30-40 minute la foc mic. O scoti din apa, o lasi sa se scurga si sa se raceasca. O presari pe toate partile cu boia si o dai la rece. Va doresc pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg gusa de porc
  • 1 lingurita boebe de piper
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 1 lingurita boia de ardei dulce,6 catei de usturoi
  • sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de adina tucu

peste la cuptor

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare in aluat crocant

Aripioare in aluat crocant

Saram si piperam aripile,apoi le lasam la frigider circa o jumatate de ora.Batem ouale,adaugam faina,un praf de sare,cimbru si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

1. Am pus uleiul si ceapa tocata in oala interioara. 2. Am apasat butonul MENU si am selectat programul FRY. Am apasat COOKING TIME

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne