autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

gusa de porc

Autor: adina tucu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pui gusa la fiert in 2l de apa in care adaugi toate mirodeniiile si lasi sa fiarba 30-40 minute la foc mic. O scoti din apa, o lasi sa se scurga si sa se raceasca. O presari pe toate partile cu boia si o dai la rece. Va doresc pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg gusa de porc
  • 1 lingurita boebe de piper
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 1 lingurita boia de ardei dulce,6 catei de usturoi
  • sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de adina tucu

peste la cuptor

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor

Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor

Se pune apa la fiert cu 1/2 lingurita de sare. Cand apa clocoteste se adauga malaiul in ploaie amestecand mereu sa nu se faca cocoloase. Se

15 voturi    15 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Pui cu orez la cuptor

Pui cu orez la cuptor

1. Carnea de pui se spala si se pune la fiert pentru 20-25 de minute (nu mai mult!) in 4-5 pahare de apa. Cand fierbe, se spumeaza si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne