autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

gusa de porc

Autor: adina tucu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pui gusa la fiert in 2l de apa in care adaugi toate mirodeniiile si lasi sa fiarba 30-40 minute la foc mic. O scoti din apa, o lasi sa se scurga si sa se raceasca. O presari pe toate partile cu boia si o dai la rece. Va doresc pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg gusa de porc
  • 1 lingurita boebe de piper
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 1 lingurita boia de ardei dulce,6 catei de usturoi
  • sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de adina tucu

peste la cuptor

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de linte

Mancare de linte

Calim ceapa tocata marunt, adaugam usturoiul zdrobit cu lama cutitului, ardeiul capia si morcovul ras fin calindu-le pe fiecare. Adaugam

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

In primul rand, am cumparat antricoate de vitel de la macelarie arabeasca, nu am gasit nici macar o data in ani de zile vita/vitel comestibile

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne