autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

gusa de porc

Autor: adina tucu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina tucu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 iulie 2008

Ingrediente
1kg gusa de porc, 1 lingurita boebe de piper, 1 lingurita boabe de coriandru, 1 lingurita boia de ardei dulce,6 catei de usturoi, sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Pui gusa la fiert in 2l de apa in care adaugi toate mirodeniiile si lasi sa fiarba 30-40 minute la foc mic. O scoti din apa, o lasi sa se scurga si sa se raceasca. O presari pe toate partile cu boia si o dai la rece. Va doresc pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg gusa de porc
  • 1 lingurita boebe de piper
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 1 lingurita boia de ardei dulce,6 catei de usturoi
  • sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de adina tucu

peste la cuptor

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Pulpele de pui le curatam si le spalam, apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Cand dau in clocot, inlaturam spuma si adaugam ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mazare cu pui

Mazare cu pui

Spalam pulpele de pui , le taiem pe jumatate si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand incep sa fiarba inlaturam spuma si adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne