autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

gusa de porc

Autor: adina tucu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pui gusa la fiert in 2l de apa in care adaugi toate mirodeniiile si lasi sa fiarba 30-40 minute la foc mic. O scoti din apa, o lasi sa se scurga si sa se raceasca. O presari pe toate partile cu boia si o dai la rece. Va doresc pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg gusa de porc
  • 1 lingurita boebe de piper
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 1 lingurita boia de ardei dulce,6 catei de usturoi
  • sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de adina tucu

peste la cuptor

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de pui cu masline si legume

Musaca de pui cu masline si legume

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie, dar nu foarte mult,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini carnea in plus. Se bate putin carnea,

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne