Cartoful dulce (eu am folosit numai unul ,pentru ca era maricel) l-am spalat bine de tot in apa rece cu o perie de legume .
L-am taiat rondele de 1 cm grosime si le-am asezat pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Am stropit bucatile de cartof cu ulei de masline apoi am presarat sare (sare roz de himalaya cu verdeturi de provence) si piper . Am intors si pe partea cealalta si am procedat la fel .
Am pus tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana s-au inmuiat usor, apoi i-am intors si am pus pe ei felii de carnati, bucati de camembert si cate o bucatica de rosie .
Dam din nou la cuptor pana cand se topeste camembertul.
Sunt gata de servit ca si o gustare calda , dar merg perfect si ca aperitiv.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii