autor:

murigneau

» » Mancaruri cu peste

hering la cuptor

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 martie 2010

Ingrediente
4 buc hering, 100 ml ulei, 2 cepe, 3 morcovi, 3 foi dafin, condimente de peste, piper boabe, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Heringul se curata (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece. Apoi se transeaza in 2-3 bucati in functie de marime. Ceapa se taie fideluta iar morcovul in rondele. Bucatile de hering se condimenteaza, se sareaza. Tava se unge cu ulei si se aseaza un pat pregatit din ceapa si morcovi.


Se aseaza apoi pestele si peste el se adauga uleiul si un pahar cu apa.


Se introduce tava la cuptor.


Se tine la cuptor 30 minute la foc potrivit. Pentru a se patrunde bine se intoarce pe ambele parti.


Se poate servi cu cartofi natur. Pofta buna!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Delicios...

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    reteta rapida, practica si foarte gustoasa! felicitari!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Foarte gustos, arata tare bine!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Foarte aromat si prezentat super! Eu "arunc "in tava si cateva masline negre de casa. Ii da un plus de aroma si aspect.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Un deliciu....Sunt fan peste!!!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Foarte bun! Imi place pestele la nebunie!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Bun. Lasa gura apa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 4 buc hering
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 3 foi dafin
  • condimente de peste
  • piper boabe
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de murigneau

Salata verde cu ridichi

Se curata si se spala bine legumele. Ridichile, usturoiul si ceapa se taie marunt. Un catel de usturoi

10 voturi    15 comentarii
30 min
Salate reci

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Mititei gustosi

Gustul al mititeilor este dat de seul si carnea de oaie in amestec cu cea de porc sau vita. Dupa

23 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios...



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Budinca de peste

Budinca de peste

Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele inmuiate in lapte, stoarse si faramitate,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu peste
Sufle de spanac

Sufle de spanac

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua