autor:

burdulea maria elena

» » Conserve si muraturi

HREAN LA BORCAN

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Ingrediente
3 legaturi de hrean (cam 300 g), 1 lingura zahar, 1 lingurita sare, 1 cescuta otet.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

14 voturi

Mod de preparare

Hreanul curatat, spalat se razuieste pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu sarea, otetuls si zaharul pana la topirea zaharului si se pune in borcan. Este foarte potrivit langa carne de porc afumata, sau ca umplutura la rulouri de sunca.

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ema Santa , 16 februarie 2015

    delicios

  • Fara foto

    Rodica Talvan , 27 octombrie 2013

    l-as putea manca cu orice

  • Fara foto

    Rodica Talvan , 27 octombrie 2013

    super delicios

    • Fara foto

      Vasile Letcanu , 01 octombrie 2013

      delicios

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2013

      E minunat ! Tare-mi mai place....

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 30 septembrie 2013

      E minunat ! Tare-mi mai place....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Foarte sanatos, maiales iarna. Dar e si delicios

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Foarte bun,si mie imi place.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Gustos si sanatos..Eu il mai pregatesc si in combinatie cu sfacla rosie...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Gustos si sanatos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

14 voturi

Ingrediente

  • 3 legaturi de hrean (cam 300 g)
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cescuta otet.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de burdulea maria elena

Salata de boeuf

Zarzavatul deja fiert se da pe razatoarea cu gauri mari apoi se pune intrun bol, dam pe razatoare

21 voturi    20 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Perisoare cu sos de bulion si taitei

Incepem cu prepararea perisorelor. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs de apa, adaugam

11 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

15 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Sidy (Chef de cuisine)

E minunat ! Tare-mi mai place....



Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Pasta de ardei iuti

Pasta de ardei iuti

Curatam ardeii de cotoare, lasand insa semintele. Se pun intr-un castron si adaugam sarea. Amestecam. Acoperim cu un capac peste

0 voturi    1 comentariu
2h 10 min
Conserve si muraturi
Gem fin de caise

Gem fin de caise

Caisele se oparesc in apa clocotita 1-2 minute, apoi se scot pe o tava sa se raceasca, astfel incat sa putem indeparta pielita de deasupra. Rupem

2 voturi    3 comentarii
1h 50 min
Conserve si muraturi