autor:

burdulea maria elena

» » Conserve si muraturi

HREAN LA BORCAN

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Hreanul curatat, spalat se razuieste pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu sarea, otetuls si zaharul pana la topirea zaharului si se pune in borcan. Este foarte potrivit langa carne de porc afumata, sau ca umplutura la rulouri de sunca.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rodica Talvan , 27 octombrie 2013

    l-as putea manca cu orice

  • Fara foto

    Rodica Talvan , 27 octombrie 2013

    super delicios

  • Fara foto

    Vasile Letcanu , 01 octombrie 2013

    cu un rasol de porc merge la fix

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2013

      E minunat ! Tare-mi mai place....

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 30 septembrie 2013

      E minunat ! Tare-mi mai place....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Foarte sanatos, maiales iarna. Dar e si delicios

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Foarte bun,si mie imi place.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Gustos si sanatos..Eu il mai pregatesc si in combinatie cu sfacla rosie...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Gustos si sanatos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

14 voturi

Ingrediente

  • 3 legaturi de hrean (cam 300 g)
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cescuta otet.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de burdulea maria elena

Salata de boeuf

Zarzavatul deja fiert se da pe razatoarea cu gauri mari apoi se pune intrun bol, dam pe razatoare

21 voturi    19 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Perisoare cu sos de bulion si taitei

Incepem cu prepararea perisorelor. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs de apa, adaugam

10 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

14 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Rodica Talvan

l-as putea manca cu orice

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Salata bulgareasca

Salata bulgareasca

Toate legumele se spala, se curata si se cantaresc, iar in final trebuie sa cantareasca kilogramele de mai sus. Apoi, gogosarul se

2 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Gogosarul puturosului

Gogosarul puturosului

Se curata gogosarul si se pune intr-un vas. Se toaca telina si capatana se taie felii. Intr-o oala se pun pe foc toate, mai putin

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Conserve si muraturi