autor:

Cely Snijec

» » Retete de post

Hrisca

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2009

Ingrediente
o ceasca hrisca, 5 cesti apa, o ceapa, 2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba, o lingura pasta de tomate, 50 ml ulei, sare, piper, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare. Calesc ceapa, incorporez cu hrisca in care adaug zarzavatul si pasta de tomate. Condimentez, fierb impreuna 5 minute.


Servim ca garnitura la ciuperci, fripturi sau ca si pilaful, cu muraturi sau cu salata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • o ceasca hrisca
  • 5 cesti apa
  • o ceapa
  • 2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba
  • o lingura pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu am pregatit hrisca niciodata !



Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Fasole batuta cu ceapa calita

Fasole batuta cu ceapa calita

Fasolea o punem peste noapte in apa la inmuiat. A doua zi o fierbem 10 minute si aruncam apa (procedam asa de 2 ori). Adaugam si a treia

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de post
Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

Ardeiul kapia, cel galben, ii curatam de seminte, cotor si ii taiem bucati mai mari. Ceapa o curatam, o tocam marunt, iar pe cea verde

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de post