autor:

Cely Snijec

» » Retete de post

Hrisca

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare. Calesc ceapa, incorporez cu hrisca in care adaug zarzavatul si pasta de tomate. Condimentez, fierb impreuna 5 minute.


Servim ca garnitura la ciuperci, fripturi sau ca si pilaful, cu muraturi sau cu salata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • o ceasca hrisca
  • 5 cesti apa
  • o ceapa
  • 2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba
  • o lingura pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    4 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

8 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu am pregatit hrisca niciodata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Retete de post
Hummus libanez

Hummus libanez

Bogat în săruri minerale, vitamine și proteine, năutul are o valoare alimentară deosebită, putând înlocui cu

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete de post
Cozonac cu stafide de post

Cozonac cu stafide de post

Intr-un bol cernem faina, adaugam zaharul, zaharul cu pastai de vanilie, drojdia si nuca de cocos. Le amestecam cu o paleta de silicon. Apa

0 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Retete de post