festivalul blogurilor gustoase

autor:

Cely Snijec

» » Retete de post

Hrisca

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare. Calesc ceapa, incorporez cu hrisca in care adaug zarzavatul si pasta de tomate. Condimentez, fierb impreuna 5 minute.


Servim ca garnitura la ciuperci, fripturi sau ca si pilaful, cu muraturi sau cu salata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • o ceasca hrisca
  • 5 cesti apa
  • o ceapa
  • 2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba
  • o lingura pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu am pregatit hrisca niciodata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Gogosi pufoase cu mere

Gogosi pufoase cu mere

Frecam drojdia cu o lingura de zahar. Merele le spalam, le decojim si le dam pe razatoarea mica. Intr-un bol punem faina cernuta,

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Chiftele de cartofi cu bureti

Chiftele de cartofi cu bureti

Spalam ghebele apoi le punem la fiert ca sa iese sarea din ele. Schimbam apa o data in timpul fierberii. Dupa ce s-au desarat, le scurgem

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de post