autor:

cheche

» » Mancaruri cu carne

Iahnie de fasole cu carnati

Autor: cheche (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pui fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.


A doua zi o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare. ce da in clocot,arunci apa,pui alta fierbinte,adaugi morcovul si patrunjelul tocate rondele si continui fierberea.


Separat,calesti in ulei ceapa tocata marunt,adaugi carnatii rondele,pui bulionul dizolvat in apa si foile de dafin.


Dupa ce a fiert fasolea,o scurgi de apa si adaugi compozitia de ceapa cu carnati.


Condimentezi cu sare si piper dupa gust si o mai lasi 10 minute sa se imbine aromele.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 500g fasole uscata
  • 400g carnati afumati
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe mari
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de cheche

Prajitura "Furnica"

Pentru blatul I se bat albusurile spuma,se adauga treptat zaharul,apoi macul macinat si la final

41 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Prajituri

Prajitura cu fructe de padure

Pentru blat se bat albusurile spuma,se adauga treptat zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul. La

7 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Spaghete cu rosii,dovlecei si cascaval

Spaghetele se pun la fiert dupa indicatiile de pe pachet. In acest timp se curata dovlecelul,se

2 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bun.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui tirolez

Pui tirolez

Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga. Am condimentat cu sare de mare, piper proaspat rasnit,

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi