Punem intr-un bol icrele si pest ele punem o lingurita de mustar. Frecam cu mixerul pana la omogenizare. Daca s-a intarit compozitia punem cate o ligurinta de apa (apa ajuta la inmultirea compozitiei), turnam cate putin ulei pana la omogenizare. Dupa ce s-a facut il punem intr-un bol si punem deasupra ca si ornament felii de ceapa. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii