autor:

autor

» » Aperitive

Icre de stiuca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
100g icre de stiuca, 500ml ulei, 1/2 ceapa, 1/2 lamaie, cateva masline.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

34 voturi

Mod de preparare

Icrele de stiuca fiind mai mari, se pot pregati si fara gris.


Se pun intr-un castron adanc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatatea de lamaie, se adauga uleiul treptat si se amesteca energic cu o lingura de lemn. Cand amestecul este omogen, se toaca marunt ceapa, se freaca bine cu sare, se spala cu apa rece si se stoarce, sau se scurge cateva minute.


Se pune ceapa peste icre, se mai amesteca cu lingura cateva minute, dupa care se pun intr-o farfurie intinsa si se orneaza cu jumatatzi de masline.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Asa le prepar si eu.Sunt grozave...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

34 voturi

Ingrediente

  • 100g icre de stiuca
  • 500ml ulei
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 lamaie
  • cateva masline.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Asa le prepar si eu.Sunt grozave...



Adauga reteta
Tarta cu ton si oua

Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive