Ied cu ierburi aromate, la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ied cu ierburi aromate, la cuptor

Ingrediente

  • 3 kg carne ied
  • 2 lgt menta uscata
  • 1 lgt cimbru uscat
  • 1/4 lgt piper cayenne
  • 1/2 lgt boia de ardei dulce
  • 1/2 lgt verdeturi de Provence
  • 2 lg otet balsamic
  • 2 lg zahar brun pudra
  • 1 lgt cu varf sare
  • 250 ml vin alb demisec
  • 150 ml apa

Mod de preparare

1. Preincalzim cuptorul la 200 grade C.

2. Spalam carnea, o lasam sa se scurga apoi o curatam de grasimea nedorita.

3. Amestecam condimentele cu zaharul brun, le turnam peste carne si invartim pe toate partile.

4. Punem carnea in tava, turnam vinul si apa peste.

5. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si introducem in cuptor pentru 1-2 ore.

Nota!

Daca doriti puteti marina carnea cu condimentele si vinul cel putin 6 ore.

S-aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise