autor:

Fara foto

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iepure de camp cu masline la cuptor

Autor: Irina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 august 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Iepurele se taie in bucati potrivite se spala cu apa fierbinte si otet,dupa aceea se spala cu apa rece.Dupa aceea se tine la macerat 24h.


Se scoate din aceasta compozitie,se aseaza intr-o tava de bagat la cuptor.cu legumele din vins e adauga o ceasca de ulei si se mai pun 1 kg de masline.


Se pun la cuptor pt 2-3h.cand este aproapegata se stropeste cu vin alb.

Dificultate

Ridicata

Timp

26h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 iepure de circa 2-3 kg.
  • masline 200 g
  • 2 kg vin alb
  • 3-4 morcovi taiati rondele
  • 2 cepe taiate rondele
  • 2-3 capatani de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • 2 lingurite de delicat
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 1 lingurita piper boabe.
  • inca 1 kg de masline

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Irina

Crochete din cascaval

Se fierb cartofi fara coarja .Se piseaza sau se dau prin masina de tocat,se rade cascavalul pe razatoare

1 vot    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

Caprioara cu masline si sos de rosii

Se curata carnea de pielite,se taie cuburi mai mari,se opareste cuun pahar de otet la 2kg de apa. Se

1 vot    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne

Rulada din piept de pui

Se bate pieptul de pui ca pt snitele Se pune cascavalul,cabanosul,castravetii si gogosari Se ruleaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu smochine si mascarpone

Tarta cu smochine si mascarpone

Punem ouale intr-un bol. Adaugam zaharul pudra si branza mascarpone si amestecam cu mixerul timp de 4-5 minute pana la omogenizare.

0 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Taiem dovleacul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam bucatile de dovleac,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi