autor:

autor

» » Inghetate

Inghetata de capsuni

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg capsuni, 250 g zahar pudra, 3 oua, 3 linguri de lapte praf

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

56 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma bine. Fructele, zaharul si albusurile se amesteca apoi, se desface laptele cu putina apa, apoi se adauga galbenusurile.


Se amesteca totul si se da la rece.

Retete
Alte retete din Inghetate

Milkshake cu zmeura, capsuni si inghetata

Spalam capsunile si le indepartam coditele. Intr-un blender punem zmeura congelata, capsunile taiate,

6 voturi    0 comentarii
15 min
Inghetate

Inghetata cu capsuni

Incepem, prin a turna smanatana, intr-un bol. Cu ajutorul unui mixer,o bate putin,apoi adaugam pe

1 vot    1 comentariu
4h 10 min
Inghetate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

56 voturi

Ingrediente

  • ½ kg capsuni
  • 250 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 3 linguri de lapte praf

Raporteaza reteta

Piersici "Melba"

Apa, zaharul si batonul de vanilie se pun intr-un vas pe foc si se amesteca intruna pana ce s-a

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Inghetate

Inghetata de iaurt

Se amesteca iaurtul, care trebuie sa fie proaspat, cu zaharul, cu coaja rasa de lamiie si zeama acesteia.

151 voturi    1 comentariu
10 min
Inghetate

Inghetata de caise

Se freaca spuma zaharul cu galbenusurile, se adauga laptele fiert si racit si se pune la foc amestecind

27 voturi    1 comentariu
50 min
Inghetate
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete
din Inghetate
Inghetata tiramisu

Inghetata tiramisu

Se pregateste in primul rand piureul de zmeura;se spala,se paseaza 250g cu blenderul,se trece prin sita pentru eliminarea semintelor,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Inghetate
Inghetata de pepene galben

Inghetata de pepene galben

Pulpa de pepene pasata,se pune intr-un vas pe foc si se lasa pana scade amestecand sa nu se lipeasca,se da deoparte,se adauga mierea,se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Inghetate