Inghetata de pepene galben

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de pepene galben

Ingrediente

  • 500g pulpa de pepene galben
  • 200ml frisca lichida
  • 2-3linguri miere

Mod de preparare

Pulpa de pepene pasata,se pune intr-un vas pe foc si se lasa pana scade amestecand sa nu se lipeasca,se da deoparte,se adauga mierea,se amesteca pentru omogenizare apoi se lasa la frigider sa se raceasca foarte bine.Dupa acest timp,se incorporeaza usor in frisca batuta pana se formeaza creste,se rastoarna intr-un vas,se lasa la congelator 30-45min,se scoate vasul si se amesteca energic pentru a sparge acele de gheata si se procedeaza la fel dupa alte 30min apoi se scoate vasul si se serveste.

O alta varianta este aceea care se rastoarna compozitia in masina de inghetata(important e ca sa fie foarte rece iar cuva de la masina sa fi stat in congelator cel putin 24h),se proceseaza 30min,apoi se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise