autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

isler

Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 aprilie 2006

Ingrediente
35o gr. faina, 25o gr. margarina, 2oo gr. zahar, l5o gr. nuci macinate, 2 galbenusuri, 2 linguri rom, 1 lingura stinsa cu suc de lamaie, Crema, 2 galbenusuri, 6 linguri faina, 2 linguri cacao, 1 lingura faina, 1 zahar vanilat, 2oo ml, lapte, 125 gr. margarina, 2 linguri nutela

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Ingredientele de mai sus se mesteca facandu-se un aluat .


Se intinde se taie cu un pahar rondele


.


Se coc.


La crema ingredientele se pun la foc mic mestecandu-se continuu.


Separat se freaca 125 gr, margarina Rama cu 2 linguri nutela cind se raceste crema se adauga la margarinna.


Se umplu rondelele de isler coapte. Deasupra se topeste 1oo gr ciocolata si se glazureaza.

Retete
Alte retete din Dulciuri diverse

Isler cu crema de cacao sau ciocolata

Margarina  topita, impreuna cu zaharul, oul si laptele se pune in castron si se freaca cu mixer

5 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse

Prajitura din ciocolata si capsuni

Se face un aluat de pandispan clasic.Se freaca galbenusurile cu zaharul,vanilia si o priza de sare

8 voturi    17 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    melinda , 04 decembrie 2009

    ce se stinge cu suc de lamaie? bicsrbonst?

  • Fara foto

    edurne , 17 iulie 2009

    Numai galbenusurile ? La amandoua????

  • Fara foto

    edurne , 17 iulie 2009

    La crema nu inteleg cum ii cu faina 6 sau o lingura trebuie? Suc de lamaie stins cu ce?

    • Fara foto

      ioana (Maestru bucatar) , 16 aprilie 2009

      Produsul final este foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

26 voturi

Ingrediente

  • 35o gr. faina
  • 25o gr. margarina
  • 2oo gr. zahar
  • l5o gr. nuci macinate
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri rom
  • 1 lingura stinsa cu suc de lamaie
  • Crema
  • 2 galbenusuri
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura faina
  • 1 zahar vanilat
  • 2oo ml
  • lapte
  • 125 gr. margarina
  • 2 linguri nutela

Raporteaza reteta

Retete
de cinca rodica

Prajitura chinezeasca

200 gr. unt seftreaca cu 200 gr, zahar praf . Se adauga 200 gr. nuci prajite si macinate,100 gr.

39 voturi    1 comentariu
20 min
Dulciuri diverse

Linzer cu branza dulce

5OO gr. faina se freaca cu margarina .Separat intr-un castron se mesteca 2 galbenusuri, 1 cana de

19 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Prajitura de sezon cu fructe

galbenusurile se freaca cu 2oo gr. zahar se adauga pe rand cele 6 linguri de apa fiebinte se pune

8 voturi    0 comentarii
15 min
Prajituri

melinda

ce se stinge cu suc de lamaie? bicsrbonst?

Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu chipsuri de ciocolata

Biscuiti cu chipsuri de ciocolata

Frecam untul moale cu zaharul pudra. Adaugam oul, praful de sare, apoi faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine. La final

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu cacao, stafide si rahat

Cozonac cu cacao, stafide si rahat

Imi plac cozonacii indiferent de anotimp si constituie un pachet gustos la scoala, la serviciu sau cand plecam in calatorie prin tara.

0 voturi    0 comentarii
2h 35 min
Dulciuri diverse